utorak, 20.12.2011.

50. rođendan Medvedščaka


Početak sportske svečanosti

Proslava 50. rođendana najtrofejnijeg hrvatskog kluba u hokeju na ledu protekla je u odličnoj atmosferi Ledene dvorane Doma sportova. Prisustvovali su uvaženi gosti, mnogobrojni navijači, novinari, hokejaške legende te i poneko iznenađenje. Na samom početku svečanosti zasvirala je violončelistica Ana Rucner himnu Zig-zaga te otvorila revijalnu utakmicu između Medvedščaka i momčadi iz KHL-a Dinamo Moskve.


Ana Rucner pjeva "sretan rođendan"

Započela je utakmica u kojoj pozitivne atmosfere nije falilo. Dapače, cijeli susret odigrao se u prijateljskom raspoloženju. Potvrda su isključenja kojih nije bilo tijekom cijele utakmice. Što je zaista rijetkost u Lednoj dvorani.
Navijači sektora B u prvim minutama susreta razvukli su veliki transparent na kojemu je pisalo "50 Medvedščak".

Image and video hosting by TinyPic
Transparenti na B sektoru Ledene dvorane

Medvjedi su borbom na koncu došli do rezultata 4:6 za Dinamo,no to zapravo uopće nije loš rezultat s obzirom na činjenicu da su ruski hokejaši za ljestvicu iznad purgerskog kluba.
"Ovo nije bila "fizička utakmica", nije se puno igralo na tijelo" izjavio je igrač Frank Banham. Sama činjenica da je takav trofejni i jaki klub poput Dinama došao u Hrvatsku navijačima je bio dovoljan razlog veselja i oduševljenja.

Zasigurno najzaslužnija osoba za njihov dolazak je Aleksander Medvjedev predsjednik KHL-a.

P

Neizostavna figura ovog događaja bio je i Ruski komentator koji je uveseljavao ekipe. Na kraju utakmice zaželio je Medvjedima uspješnu sezonu i ulazak u jaču KHL ligu.
Sportski događaji ovog tipa neizostavni su te i preporučujem svim generacijskim uzrastima . Čak i neljubitelji hokeja imaju samo riječi hvale za Medvedščakov uspjeh i njegovo pozitivno predstavljanje u javnosti. Humanitarne akcije samo su dio cijelog paketa zvan Medvjedi. Nadam se da će zasluženo uć u Rusku ligu i nastavit sa pobjedama.






- 11:04 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (2)
Listopad 2011 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

AP_UP inside

"Stay hungry, stay foolish."
Steve Jobs

"The question isn't who is going to let me; is who is going to stop me?"
Ayn Rand

"People create their own questions because they are afraid to look straight. All you have to do is look straight and see the road, and when you see it, don't sit looking at it- just walk!"
Ayn Rand



Free Web Site Counter
Free Web Site Counter
Counter