ponedjeljak, 05.12.2011.

Christmas Bazaar

Međunarodni božićni humanitarni sajam "Christmas Bazaar" organiziran je od strane Međunarodnog kluba žena Zagreb. Tradicionalno svaku prvu nedjelju mjeseca prosinca ugošćuje u ambijentu Zagrebačkog velesajma štandove mnogih zemalja svijeta koje imaju priliku predstavit svoju kulturu, tradicionalna jela i suvenire.

Image and video hosting by TinyPic
Ruska Matrioška

Image and video hosting by TinyPic
Azerbejdžanske slastice

Međunarodni klub žena društvena je i neprofitna organizacija na globalnoj razini posvećena potpori međunarodnih žena koje žive u Hrvatskoj. International Women's Club Zagreb (IWCZ) svojim primarnim ciljem smatra pomoć u obliku svojih jakih lokalnih mreža za vrijeme boravka u Zagrebu. Ona omogućuje svojim članovima da istraže bogate kulturne baštine u Zagrebu i u Hrvatskoj, te da se na taj način dublje povežu sa zajednicom ljudi.

Image and video hosting by TinyPic
Djevojčica Quiota

Kalendar međuarodnog kluba žena Zagreba ispunjen je mnogobrojnim aktivnostima tijekom cijele godine. Ono uključuje društvene događaje, posebne interesne radionice kao i filantropske projekte. Upravo su svi prikupljeni prihodi humanitarnog projekta ove godine bili namijenjeni Centru za zapošljavanje osoba s invaliditetom grada Vukovara. Čitajući podatke sa službene stranice naišla sam na informaciju da je ovogodišnji božićni bazaar uspješno odrađen te da je prikupljena dovoljna svota novaca kako bi se pomoglo centru u Vukovaru.

Image and video hosting by TinyPic
Indijski štand

Velika zamjerka ovog događaja je njegova slaba prezentnost u medijima! Žalosna je činjenica da za ovakav humanitarni projekt nije znalo mnogo ljudi, je li bi ga svakako posjetili (obzirom na činjenicu da je ulaz u 7 paviljon bio besplatan)! Ovakvi bi događaji svakako trebali dobiti više prostora u medijima. Njegova obrazovna, zabavna, međunarodna i na koncu humanitarna nota učinili su ranojutarnju sunčanu nedjelju lijepšom ne samo meni,nego i mnogim drugim posjetiteljima.


Djevojčice plešu na tamburaše




- 23:16 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (2)
Listopad 2011 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

AP_UP inside

"Stay hungry, stay foolish."
Steve Jobs

"The question isn't who is going to let me; is who is going to stop me?"
Ayn Rand

"People create their own questions because they are afraid to look straight. All you have to do is look straight and see the road, and when you see it, don't sit looking at it- just walk!"
Ayn Rand



Free Web Site Counter
Free Web Site Counter
Counter